Noen ganger så nytter det


Blogglistenhits

Noen ganger er det de verste handlingene som får frem det beste i folk. Som Antirasistisk Senter skrev om tidligere idag var det noen av minnesmarkeringene over norske jøder som ble deportert og drept, de såkalte snublestenene som ble tagget ned i dag. Dette er jo rett og slett gravstener over de som døde, og slik sett helt likt om noen tagger ned en gravstøtte.

Flere skrev om dette, deriblant Linn Rosenborg. Dagbladet publiserte teksten fra hennes blogg, og heldigvis så noen fra Stopp Tagging AS dette, og bestemte seg for å ta affære. De dro ned, og fjernet taggingen helt på eget initiativ. Noen ganger så er folk bare … skikkelige folk! Tusen takk til Stopp Tagging AS, dagens helter!

14233023_10153876291397671_6029253710206349854_n
Det hender man lurer på om det nytter, det hender det er litt for lite positivt som skjer, det hender man får lyst til å bare droppe ting. Dette var en vitamininnsprøytning og inspirasjon til det motsatte. Det hender det nytter. Det nyttet idag.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *